Waktu nyobain kemarin, gw sengaja sama sekali gak pake primer, concealer ato foundie buat nge liat kemampuannya menutup pores sama bekas jerawatnya bagaimana dan dikulit gw bagaimana. Maybelline Super BB Cushion adalah krim BB dengan tekstur cair yang terdiri lebih dari 60% esens yang menghidrasi. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Reply. Maybelline Super Cushion Ultra Cover ini memiliki kelebihan seperti : Super Coverage — coverage seperti foundation Super Light — ringan seperti BB Cream Super Protection — mengandung SPF 50++ yang mampu melindungi kulit dari sinar matahari Super Long-Lasting — bertahan hingga 14 jam 71 % users. Before I tried this product, what I’m using is the Maybelline Clear Smooth BB Cream in Natural, then I heard this newest BB cream from the same brand that provides the highest coverage, protection, and long-lasting. 24. Avoid These Ingredients in Makeup Products. 38. Available in 16 shades… This BB cream contains a mineral guard filter which will protect your skin from UV radiations, heat and dust pollution leaving you with a flawless skin. So here is a regular girl’s review This is the product description: Our 1st advance BB cream 8-in-1 benefits with ultra covering minerals offer high yet refined coverage for a flawless bare skin look. FAST & FREE. Maybelline Jade Dream Pure 8 in 1 Beauty Balm Cream Medium 30ml. What it is. Watch in 1080p60, pag low net mag auto Product/s Used: Maybelline Super BB Ultra Cover (02 - Natural) - PHP 399 Maybelline Master Prime (100) - PHP 449 Miniso 1+1 Matte Loose Powder - … Nov 25, 2019 - Explore Thaibeauty-Store's board "Maybelline", followed by 293 people on Pinterest. This is great Summer release as it is light coverage plus the added benefit of salicylic acid is great for those who have issues with acne or blemishes. BB Cream Super Cushion Ultra Cover dari Maybelline dengan SPF50++, coverage tinggi, tahan lama dan melembabkan. Maybelline New York is one of the most loved global cosmetics brands offering on-trend style, beauty tips and makeup expertise. Rp. Cheeky ₱695.00 2 Shades NARS Cosmetics. Filter | Sort by: newest. 13. … This BB cream contains a mineral guard filter which will protect your skin from UV radiations, heat and dust pollution leaving you with a flawless skin. 50 sold. 259.000. add to wishlist. Terdapat keterangan deskripsi produk, kandungan, shades, cara penggunaan, dan nomor BPOM pada box-nya. BB & CC Cream; Super Cushion Ultra Cover; add review. Rp. Cons of Maybelline Dream Pure BB Cream in Light Shade: • Availability in India. Click & Collect. larasameliar. This BB cream contains a mineral guard filter which will protect your skin from UV radiations, heat and dust pollution leaving you with a flawless skin. 1. Evens skin-tone and conceals imperfections for a flawless look. Repurchase? Discover the Superdrug Maybelline shop offering the brands full collection including the Maybelline Fit Me Concealer, Fit Me Foundation, Maybelline waterproof mascara, Baby Lips Lip Balm, BB Cream and Maybelline Matte lipsticks. Combination, Medium, Warm, 19 - 24. Recommended this. MEMBER'S REVIEW Signed & Sealed with honesty. All day wear 4. 50. It is long lasting and moisturizing. Why you'll love it . IMBB Rating: 4.8/5. SEE YOURSELF IN MAYBELLINE! £7.99. 1. It evenly covers pores and skin texture without a thick layer. May 10, 2019 - Maybelline Dream Urban Cover Foundation Review swatches. Discover the ideal shade of foundation customized to your skin tone with Maybelline's foundation finder. 178 users. Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 Beauty Balm Skin Perfector Review 30 BB Creams to Choose From Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 Beauty Balm Skin Perfector Review Clarins BB Cream Review Deborah Milano 5 in 1 BB Cream L’oreal Lucent MagiqueSkin Illuminating BB Cream MAC … Filter | Sort by: newest. Maybelline Super Cushion Ultra Cover Sand Beige. 38. This BB cream contains a mineral guard filter which will protect your skin from UV radiations, heat and dust pollution leaving you with a flawless skin. 3.7. February 19, 2016 February 19, 2016 vanillacantilena. Awalnya kepengen nyoba pake cushion karena penasaran. Shade natural beige, kalau ada yang minat boleh wa aku ya di : 081996545060 hj cuman 120k aja soalnya butuh kejual cepet, aku beli di sociolla. Maybeline Super Cushion Ultra Cover merupakan BB Cushion dengan kemampuan coverage yang tinggi tetapi tetap terasa ringan dan terlihat alami di wajah. Recommended this. Available in seven shades Maybelline Dream Pure BB Cream is an oil-free formula that multitasks to clear acne as it offers lightweight, comfortable coverage with a hydrating formula. This lightweight foundation has broad-spectrum SPF 50 and is enriched with antioxidants to protect against pollution. 104 users. Benefits. Dapat membuat warna kulit menjadi lebih merata dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Hides pores 3. Makeup and cosmetics for women. ... Maybelline Super BB Ultra Cover BB Cream SPF 50 Review. MAYBELLINE Super BB Cream | First Impressions Review & Wear Test ... รอดหรือเทา BB Maybelline Ultra Cover SPF50 PA++++ | PEMIKAZ - Duration: 3:57. Your email address will not be published. Eight beautiful benefits. Brightens skin 7. Step 3. It claims to provide high coverage with a lightweight and non-greasy feel; helps even out skin tone with color-correcting minerals; leaves a shine-free finish that won’t feel dry or look flat; delivers intense hydration with 80% water essence, blended water lily and aloe vera extract; protects with SPF 25. Purchase online from HERMO Malaysia for a dewy, radiant skin now! Maybelline Super BB Cream Fresh Matteis the brands first matte-finish BB cream. Buy Maybelline New York Medium Shade BB Creams and get the best deals at the lowest prices on eBay! Memiliki formula yang tahan hingga 14 jam dan dilengkapi dengan SPF 50++ How to Use: Aplikasikan pada seluruh wajah secara merata … MEMBER'S REVIEW Signed & Sealed with honesty. Manfaatnya antara lain membuat wajah bercahaya, menghidrasi wajah, cakupannya tinggi, dapat meratakan warna kulit, tidak lengket, tidak perlu touch up dan mengandung SPF 29 untuk melindungi dari sinar matahari. It not only leaves a natural-looking finish but protects skin day after day. I would prefer a tinted moisturizer or BB cream, but as mentioned previously, choices in Canada are limited. Experience your perfect eye, face and lip shades or try a bold new look with Maybelline’s virtual try-on tool. Glide a rich layer of matte colour across the lips that will last up to 8 hours of wear. 2.5 out of 5 stars (2) 2 product ratings - Maybelline Jade Dream Pure 8 in 1 Beauty Balm Cream Medium 30ml. 12 Quick Beauty Tips for Women Working in 9 to 5 Shift. 04 Sep 2020. Benefits: Freshens, brightens and smoothens skin. Recommended this. BB & CC Cream; Super Cushion Ultra Cover; add review. Smoothes skin 8. I noticed that there are only few reviews of this product. Teksturnya tidak terlalu cair maupun kental, hadi gampang banget untuk diblend. • Staying power of good 4 hours. Ini keterangan di kulit sawo matang aku, aku masih ada produknya baru banget belom dipake sama sekali dan sponge nya masih bersih juga masih disegel. Maybelline New York SUPER BB ULTRA COVER BB CREAM: rated 0 out of 5 on MakeupAlley. Maybelline New York Dream Satin BB 30ml SPF30 - 02 Light. Maybelline Super Cushion Ultra Cover dikemas dalam box karton berawarna hitam dengan aksen metalik soft gold. The prices of Maybelline BB Cream is collected from the most trusted online stores in Pakistan such as aodour.pk, buyon.pk, daraz.pk, and vegas.pk . Riski_Meisya recommends this product! Free postage. Light and fresh-feeling, Maybelline New York’s one-step wonders instantly blur imperfections and even out skin tone, while smoothing, hydrating, brightening, and protecting with SPF 30. Pakai yang natural beige masih sedikit terlalu putih di wajahku jadinya ga terlalu berani buat pakai banyak atau tebel-tebel. Maybelline Super Cushion Ultra Cover ini memiliki kelebihan seperti : Super Coverage — coverage seperti foundation Super Light — ringan seperti BB Cream Super Protection — mengandung SPF 50++ yang mampu melindungi kulit dari sinar matahari Super Long-Lasting — bertahan hingga 14 jam . 11. 31. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. 37. cuma gak tau deh cushion ini kek tebel bgt d muka pdhl udh pke tipis2.trs gak rata jg susah gt.ga tau ato emg aku yg gg bsa make nya.repurchase no mgkn mw cba yg lain. 71 % users. £8.67. Hasilnya bisa kalian lihat sama sekali gak cakey ya and glowing banget tjooooy. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. May 10, 2019 ... Cc Cream Review Rimmel Match Perfection Full Coverage Makeup Oily T Zone Beauty Sponge … Kalau diperhatikan pori-pori penyimpanan cushionnya halus, jd waktu ditap keluarnya ga banjir atau lebay gitu. High coverage formula that covers all flaws for poreless matte finish and 8 hour lasting moisturizing sensation with SPF 24 PA++. Blocks UV rays with SPF 50 PA++++ 5. • Gives a smooth matte finish. btw ini cushion ternyaman yang aku pernah pakai, karena ringan dan meng-cover banget di kulit wajah aku jadi ga luntur walaupun seharian aku pakai kerja on point banget deh pokoknya🥰, beli ini karna maybelline emg biasanya bagus2 make upnya Maybelline Clear Smooth All in One Powder Foundation, MAYBELLINE Superstay Full Coverage Powder Foundation, Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation 30ml, Maybelline Color Sensational Mini Creamy Matte Lipstick. Say goodbye to under-eye circles and breakouts with Maybelline New York! The ... I’ve been using this Maybelline Super Cover BB Cream for almost two years now…i like it because of its SPF 50 feature…and it really suits my very oily skin… YOU CAN’T GET OILY EVEN FOR LONG HOURS IF YOU WILL TOP IT WITH FINAL POWDER OR SETTING POWDER. This BB cream contains a mineral guard filter which will protect your skin from UV radiations, heat and dust pollution leaving you with a flawless skin. To begin, turn on your camera, upload a photo, or select a model. Click & Collect. 259.000. add to wishlist. tapi jadinya bagus, aku gak terlalu suka yg matte bgt, gak over shiny gak over matte juga, luv. Secinta ituuuuu akuuhhh... Warnanya pas banget dikulit aku, pake dikitt aja udah cukup untuk satu muka, tahan buat sehariann gabikin muka kaya ladang minyakk... Awetttt bangeetttt ga abis abis.... Gangerti lagiii❤️❤️❤️, Aku pertama kali beli ini karena keracunan sama beauty vlogger, sayangnya aku salah order shade. Natural Beige is suitable for those with fair skin tone and Sand Beige is definitely made for those who are darker. BB Creams are makeups that actually make your skin better. Untuk lingkaran hitam, memang dibutuhkan layer tambahan sebelum tertutup maksimal, namun secara keseluruhan Maybelline Super Cushion Ultra Cover memiliki coverage yang cukup tinggi. … The best price of Maybelline BB Cream in Pakistan is Rs.1,031 and the lowest price found is Rs.700. 14 Ways to … It has a light, fresh feel on the face and is suitable for all skin types. 2 Super Saturated Shades. Sayangnya shade cuma dua. Emang ga bikin breakout atau apapun sih, kurang suka aja sama formula dari cushion ini. MEMBER'S REVIEW Signed & Sealed with honesty. Rp. Your email address will not be published. May 10, 2019 - Maybelline Dream Urban Cover Foundation Review swatches. 259.000. add to wishlist. Coverage nya lumayan sih nutupin bekas jerawat. Pros of Maybelline Dream Pure BB Cream in Light Shade: • Nice light texture, feels light on skin. Super BB Cream ₱399.00 288 KimChi Chic Beauty. Discover our ultra-pigmented, creamy lipstick with shea butter for a cream finish and moisturized lips —Maybelline’s Color Sensational® The Creams Lipstick. With the Mineral Guard Filter that protects flawless skin from all city damage, including UV, heat pollution, dust and more. Maybelline's first advance BB cream has 8-in-1 benefits namely: 1. Maybelline Medium Shade 120 Dream Pure BB is specially formulated for oily skin and is figuratively known as 8-in-1 BB cream. … pakai produk ini karena aku di kasih hadiah ulang tahun ama kaka hehe. It is long lasting and moisturizing. PEMIKAZ 2,201 views. Face Glass ₱445.00 5 Colors Naturactor. Description. Combination, Medium Dark, Warm, 19 - 24. mayaanm doesn't recommend this … 4.5 out of 5 stars (9) 9 product ratings - GARNIER SKIN ACTIVE CLASSIC ALL IN ONE BB CREAM MOISTURISER - LIGHT SPF15. Natural Beige is suitable for those with fair skin tone and Sand Beige is definitely made for those who are darker. Perfectly covers the imperfection 2. With a precise arrow applicator for a smooth matte, second-skin effect in just one stroke. Maybelline SuperBB Cream (02 Medium) 30ml | P399.00 Super BB Cover … Perfectly covers imperfections 2. + More Shades, Colors. BB & CC Cream; Super Cushion Ultra Cover; add review. Maybelline Super Cushion Ultra Cover Sand Beige. But, kalian nge-tapnya pelan-pelan aja yaaa, jgn kenceng-kenceng. Wajah bercahaya alami dan praktis digunakan Natural. Lotion ingredients are combined to condition the skin and lead to a natural, glossy state. Dapatkan makeup ringan flawless yang dapat menutup noda di wajah sekaligus melembabkan dengan 1 langkah mudah. Free postage 6. mayaanm. Today, I am reviewing Maybelline Super BB Ultra Cover BB Cream SPF 50. You can apply it evenly in your face with your fingertips. Maybelline Dream Fresh 8 In 1 BB Cream - Choose Your Shade. 3.8. One added advantage is that it comes with SPF 15 offering good protection to the skin. 1. 62 % users. Reviewed this. But I was wrong! Now available in 3 new pink shades to you P-ink with attitude. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. 13. Remember, by sharing your picture on social media, you are bound by the social media’s terms and conditions. This hydrating BB cushion comes in Sand Beige and Natural Beige. Dark spots & Circles, Pores, Fine Lines, Redness, Acne Marks, Skin Dullness, Unevenness & lack of radiance…all Ultra covered. Available in seven shades Maybelline Dream Pure BB Cream is an oil-free formula that multitasks to clear acne as it offers lightweight, comfortable coverage with a hydrating formula. Experience Maybelline's 1st protective foundation makeup, specifically formulated to shield skin from harmful environmental aggressors. £7.99. You’ll be able to save your favorite products and looks, write reviews, and be the first to know about special offers and events at Maybelline New York Dapat membuat warna kulit menjadi lebih merata dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Available in 16 shades. Maybelline - Super Cushion Ultra Cover Cushion comes in SPF 50+/ PA+++ thus gives you enough protection from the harmful UV rays. Hide dark circles and spots or highlight your best features with our range of shades and formulas that work with or without foundations. Maybelline Lash Sensational Mascara Very Black WTP 9.5ml + 6 shades 2 for £12 on selected Maybelline… £8.99 Maybelline Superstay Foundation 24 Hour 10 Ivory 30ml + 15 shades 2 for £12 on selected Maybelline… £9.99 See more ideas about maybelline, beauty products online, baby lips maybelline. Maybeline Super Cushion Ultra Cover merupakan BB Cushion dengan kemampuan coverage yang tinggi tetapi tetap terasa ringan dan terlihat alami di wajah. Cushion ini memiliki coverage medium yang mampu menutupi kemerahan maupun bekas jerawat pada wajah dengan sangat baik. Product Review: Maybelline Super BB Super Cover. Required fields are marked *. Step 2. Seneng ngeliat kemasannya karena elegan banget! Sand Beige . It is long lasting and moisturizing. Maybelline New York BB Cream What it is: Maybelline Clear Glow BB Cream is designed to provide 8 beauty benefits, improving the quality of your skin. SPF50+ / PA+++ 2 shades. 6. 19 - 24. larasameliar recommends this product! Nuansa hitam dan gold ini juga akan Anda temukan pada kemasan cushion-nya. • Coverage is light but build-able. Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-in-1 Beauty Balm ~ Choose Your Shade 5 out of 5 stars (3) 3 product ratings - Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-in-1 Beauty Balm ~ Choose Your Shade Ink with Attitude. The BB Cream that provides you with 8 benefits all in ONE! 71. Sesuai klaim-nya, ternyata Maybelline Super Cushion Ultra Cover ini beneran full coverage , buibu!Gila sih gw gak menyangka hehe. BB & CC Creams Go Search Hello Select your address Best Sellers Prime Video Books New Releases Help Home & Garden Gift Ideas Electronics Gift Cards & Top Up PC Free Delivery Sell Shopper Toolkit. The New Super BB Ultra cover banishes your flaws in one swipe with SPF 50 for super UA protention. Pertama kali nyoba aku tap tap tipis", dia nggak begitu ngecover bekas jerawat dan pas aku sentuh wajah aku ternyata lengket", harus diset pake bedak biar ilang kesan lengketnya. Awalnya aku mau beli yang Fresh Matte, namun karena shade yang aku mau kosong, akhirnya aku beli varian Super Cover. Di antara 2 shade yang tersedia, yaitu natural & medium, aku membeli yang medium, karena menurutku yang natural itu terlalu putih dan cenderung ke cool tone. The Maybelline foundation is … Maybelline Super BB Cushion adalah krim BB dengan tekstur cair yang terdiri lebih dari 60% esens yang menghidrasi. As for the Maybelline Urban Cover, I ordered the Classic Ivory which in retrospect is too light for my NC25 skin (I am fair, but not porcelain). Free postage. Read on for more details on this BB cream. Maybelline introduces SuperStay Matte Ink, an intense ink colour concentration, ultra-chic matte finish and flawless, 12 hour wear. You can apply it evenly in your face with your fingertips. Makeup tips, makeup looks, how to videos and tutorials featuring best makeup foundation, eyeshadow, mascara, eyeliner, lipstick, blush & brushes. Medium. Tapi setelah coba produknya kurang bagus gitu, di kulit aku. Click & Collect. Pure BB Cream is an 8 in 1 beauty balm skin clearing perfector according to Maybelline. @cosme is Japan's largest beauty and cosmetics portal site. Oh and it comes in 2 shades only, NATURAL, which I believe is the lighter one and MEDIUM the darker one. 50. This cushion foundation feels ultra-light but provides high coverage creating glossy, nude skin. Using the applicator, apply concealer directly to the under-eye area, blending in an outward motion. Description. Memiliki formula yang tahan hingga 14 jam dan dilengkapi dengan SPF 50++ How to Use: Aplikasikan pada seluruh wajah secara merata … To cover dark circles, blur imperfections and cover blemishes Step 1. It is a 30 ml tube comprising of salicylic acid which helps to enhance the texture and provides healthy looking skin. Beauty Sleep Elixir ₱3,480.00 7 3 Shades Sunnies Face. Manfaatnya antara lain membuat wajah bercahaya, menghidrasi wajah, cakupannya tinggi, dapat meratakan warna kulit, tidak lengket, tidak perlu touch up dan mengandung SPF 29 untuk melindungi dari sinar matahari. FAST & FREE. Twist collar of the Micro-Corrector Applicator in the direction of arrows until the concealer is visible on the sponge (it may take some turns on first use). Maybelline Dream Matte BB Cream - Bonne Mine SPF 15. IMBB RECOMMENDS. Netto Maybelline Super Cushion “Ultra Cover Cushion” SPF 50+ / PA+++ ini yaitu 14 gr. Maybelline's Dream Urban Cover Flawless Coverage Foundation SPF 50 has broad-spectrum and is enriched with antioxidants to help protect against pollution, yet feels lightweight and breathable. 177 users. Filter | Sort by: newest. Makasih😊, Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29. wiwinsavitri doesn't recommend this product! Nah ketemu lah merek ini di Guardian, akhirnya aku beli walau rada mahal. Description. Related Posts. Ada 2 tipe varian BB Cream dari Maybelline, yaitu BB Cream Super Cover dan satunya lagi BB Cream Fresh Matte. BB Cream | For Light, Medium & Dark Skin Tones | Maybelline Keep the tip ultra-precise with the built-in sharpener, so you can easily apply your lip colour no matter where your day takes you. Protects skin from pollution 6. ... Super Orange Flavor Dietary Supplement Fizzy Drink Mix with 1000mg Vitamin C (1 Sachet) Emergen-C • Gets absorbed instantly. Ada 2 shade yaitu: Natural Beige . Be the first to review “Maybelline Super Ultra BB Cream”. I noticed that there are only few reviews of this product. It not only leaves a natural-looking finish but protects skin day after day. 2QI1D Mad Maxine, Soot Yourself (Vegan) ₱1,700.00 Sunnies Face. So here is a regular girl's review ;) This is the product description: Our 1st advance BB cream 8-in-1 benefits with ultra covering minerals offer high yet refined coverage for a flawless bare skin look. ... MAYBELLINE NEW YORK Ultra Cover Super BB Cushion Liquid Foundation SPF50+PA+++ £15.99. Aku pertama kali … The next generation BB cream: Mousse BB with matte pigments and beauty essence for poreless matte perfection that never dries. Maybelline - Super Cushion Ultra Cover Cushion comes in SPF 50+/ PA+++ thus gives you enough protection from the harmful UV rays. When you share your picture on social media Maybelline New York keeps such picture for the time necessary to achieve this purpose. No.. jujursih, Awalnya excited bgt coba ini cushion. 70. aku suka sih dia ngeaplikasiinnya garibet ya kaya cushion pada umumnya, warna packagingnya juga bagus elegan, performanya dikulit wajahku dia cukup nutup dan gak bikin dempul, natural look gitu, finishnya diwajahku gak yang matte gitu mungkin karna wajahku oily bgt ya (?) Perfect Cover BB Cream 50ml MISSHA ₱1,600.00 164 + More Colors. Maybelline is finally here with its first high coverage BB cream, which is known as the Maybelline Super Cover BB Cream SPF 50 PA 02 Medium. One simple step. Reviewed this. For more information on how we use your personal data, please see our privacy policy. Experience 8 benefits in one touch with the Maybelline Super Cushion Ultra Cover SPF50+/PA+++. bb cream & cushion Dapatkan kombinasi antara skin care dan juga makeup di produk BB Cream and BB Cushion dari Maybelline New York yang sesuai tipe dan warna kulitmu. ... Maybelline Dream Pure BB Cream Skin Clearing Perfector Medium 1 Fluid Ounce. Dermatologist tested. preloved karna jarang pakai.. dan warna nya keterangan buat skintone aku,, padahal suka banget sama covernya jual @90k boleh wa 081311922070 thankyou ........................................................ CINTA BANGETTTTTTT!!!!!! Riski_Meisya. This Super BB Cream provides you with super coverage while also having SPF50 PA++++, anti-oxidation, anti-pollution and anti-PM 2.5 properties. See null member reviews and photos. Single Eyeshadow (Buy 1, Take 1) ₱1,150.00 ₱2,300.00 Beuti Skincare. 3.8. Reviewed this. Aku gak berekspektasi terlalu tinggi untuk cushion ini, toh, biasanya cushion hanya menawarkan coverage yang sheer. Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. £7.99. Maybelline Super Cushion Ultra Cover Natural Beige. Dan kekurangan yang lainya hanya ada dua shade. Click & Collect. It is long lasting and moisturizing. Maybelline Dream Fresh 8 In 1 BB Cream - Choose Your Shade. GARNIER SKIN ACTIVE CLASSIC ALL IN ONE BB CREAM MOISTURISER - LIGHT SPF15.